Logo Willen Hart voor levensvragen

Maak kennis met

Ellie Halink

Beroep: Secretaris Willem

Zonder aarzeling heb ik de uitnodiging aanvaard, om deel uit te maken van het bestuur van Willem in de rol van secretaris.

Ruim 40 jaren ben ik werkzaam geweest in een algemeen ziekenhuis. Begonnen als verpleegkundige, ben ik al snel in de functie van manager terecht gekomen. De laatste jaren heb ik intensief samengewerkt met geestelijk verzorgers.

Werkenderwijs hebben we een aangepast profiel ontwikkeld, passend bij de veranderde ziekenhuiszorg met korte ligduur en volle programma’s voor de patiënt. Pionieren, samenwerken met andere zorgaanbieders en kleine successen vieren; voorwaar een mooie tijd!

Met verwondering ontdekte ik, dat de geestelijk verzorger als enige beroepsgroep in de gezondheidszorg, geen agenda of doel heeft.

Zij zoeken de andere mens op met maar 1 uitnodiging: vertel eens…. Door te luisteren, te verhelderen en samen te onderzoeken, kan de ander steun en nieuw evenwicht vinden. Nu geniet ik van mijn prepensioen. Een geheel nieuw levensritme, waarin ik graag bijdraag aan de ontwikkeling van Willem.