Logo Willen Hart voor levensvragen

Maak kennis met

Marlou Melek Feer

Levensbeschouwing: Islam

Als het goed gaat dan redden we ons vaak prima maar op een dieptepunt, wanneer we het leven als verdrietig of zwaar ervaren? Dan is het fijn om gewoon eens even met iemand van buitenaf te kunnen praten. Wanneer kan je mij bellen?

Je voelt je eenzaam; je weet niet waar je de moed of de zin vandaan haalt om te leven; je bent ziek of je partner is ziek; je bent in de laatste fase van je leven, je hebt een dierbare verloren en hebt moeite om je leven weer op te pakken. Je zoekt een luisterend oor, bemoediging, gebed.

Als geestelijk verzorger streef ik ernaar samen met jou op zoek te gaan naar de antwoorden op de vragen waarmee je worstelt. Door middel van gesprekken help ik in jouw zoektocht naar zingeving en samen praten we over jouw levensvragen. Liefdevol, meevoelend en niet oordelend ondersteun ik je graag.

Ik heb een islamitische levensovertuiging en heb respect voor uw identiteit.

Ik ben afgestudeerd als religiewetenschapper en islamitisch theoloog en islamitisch geestelijk verzorger. Naast Nederlands en Engels spreek ik Turks, Indonesisch en enigszins Arabisch.