Wie is Willem?

Beschikbaar in de gemeenten: Doetinchem e.o.

Levensbeschouwing: Protestants

Beroepsvereniging: VGVZ

Ria Klein Wolterink

Beroep: Geestelijk verzorger

Mijn werk als geestelijk verzorger combineer ik met mijn werk bij een waterschap. De levensloop van een mens vergelijk ik daarom graag met een beek. Vaak stroomt de beek rustig en kalm, soms stroomt de beek opeens onrustig en kolkt het of soms stagneert het water en vertroebelt het.

Juist wanneer de levensloop stagneert of onrustig stroomt, wanneer de gewone stroom van het leven onderbroken wordt, dan kan het fijn zijn je verhaal, je vragen, je gevoelens te kunnen delen. Als geestelijk verzorger ben ik daarvoor beschikbaar voor u en wil ik een poosje met u optrekken, naar u luisteren, samen zoeken naar een weg om te gaan.

Mijn achternaam verraadt al dat mijn wortels in de Achterhoek liggen, dus voor wie het fijn vindt kunnen we samen natuurlijk ok plat praot’n.