Wie is Willem?

Beschikbaar in de gemeenten: Bronckhorst, Brummen, Voorst, Doetinchem, Oost Gelre, Winterswijk, Lochem, Aalten, Berkelland.

Levensbeschouwing: Humanistisch

Beroepsvereniging: Humanistisch verbond, SKGV, VGVZ

Michelle van Leussen

Beroep: Geestelijk verzorger

Als mens leven we ons leven op onze eigen manier. Soms wordt deze vanzelfsprekendheid van het alledaagse onderbroken door (plotselinge) levensvragen en levensgebeurtenissen. Elk mens komt hier vroeg of laat mee in aanraking. Soms is het fijn als er dan iemand is die naar uw verhaal luistert en in deze tijden een professionele ondersteuning kan bieden.

Zelf ben ik mij vanuit een persoonlijke interesse en eigen ervaringen hierin beroepsmatig gaan ontwikkelen. Als (humanistisch) geestelijk verzorger kan ik met u in gesprek gaan over belangrijke momenten in uw leven waar u bij wil of moet stilstaan. Vanuit mijn humanistische achtergrond en kijk op het leven vind ik het belangrijk dat u als uniek mens met uw eigen betekenisgeving centraal staat. Samen gaan we in een gesprek kijken wat voor u belangrijk is op dat moment in uw leven en zoeken we naar persoonlijke woorden die uw situatie kunnen omvatten en inzicht kunnen geven.