Willem voor jou

Willem helpt je
met jouw

levensvragen

Aandacht
voor jou als professional
of vrijwilliger

Aandacht
voor jou als
professional
of vrijwilliger

Willem begeleidt en ondersteunt bij zingeving en levensvragen. Want levensvragen stellen en beantwoorden helpt je het leven te waarderen. Het geeft je leven betekenis. Heb jij een levensvraag? Bel of mail met Willem. Zo kom je in contact met een geestelijk verzorger.

Ben je woonachtig in een andere regio? Centra voor Levensvragen bieden in het hele land geestelijke verzorging aan mensen thuis en geven onderwijs en training aan professionals en vrijwilligers. Kijk op de website www.geestelijkeverzorging.nl of bel het landelijk nummer: 085 00 43 063.

Meer informatie en verhalen vind je ook in onze nieuwsbrief! 
Nieuwsbrief mei
Nieuwsbrief juli

Wat is een geestelijk verzorger? >>

In gesprek

In een oriënterend telefoongesprek stemmen we jouw wensen voor een afspraak af. Dat kan bij jou thuis of ergens anders, individueel of samen met je naasten. Afhankelijk van jouw behoefte maakt de geestelijk verzorger vervolgafspraken.

De gesprekken met een geestelijk verzorger van Willem zijn vertrouwelijk. Alleen met jouw toestemming en in jouw belang deelt Willem informatie met derden.

Kosten

Aan de gesprekken zijn geen kosten verbonden. De overheid vergoedt de eerste vijf gesprekken. Als er behoefte is aan een vervolg, kijken we met elkaar naar de mogelijkheden.

 

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bekijk de hele agenda >>