Gespreksgroep voor mensen met beginnende dementie in Zutphen iedere twee weken

Willem. Hart voor levensvragen in Twente en de Achterhoek en het Odensehuis Zutphen organiseren een gespreksgroep voor mensen die kort geleden gehoord hebben dat ze Alzheimer hebben of een andere vorm van dementie.
Mensen met beginnende dementie beseffen vaak dat er iets met hun hoofd en lichaam gebeurt. Het is fijn om de vragen en gevoelens die dat oproept, met anderen te kunnen delen.
Tegelijkertijd zijn er veel vragen en onzekerheden over de toekomst. Dat kunnen hele praktische zaken zijn, maar ook vragen over de zin van het leven. Met de juiste begeleiding kunnen mensen meer inzicht ontwikkelen in de gevolgen van dementie voor het dagelijks leven en voor de omgang met andere mensen. 

De groep bestaat uit 4 tot 6 deelnemers. Zij komen iedere twee weken bij elkaar, samen met een deskundige begeleider.
De groep is een doorlopende groep, wat betekent dat er op elk moment gestart kan worden. U kunt de bijeenkomsten blijven bezoeken zolang u dat wenst en daartoe in staat bent.

Wanneer en waar?
Er is iedere twee weken een bijeenkomst op dinsdagmiddag van 13.30 – 15.00 uur.

De bijeenkomsten vinden plaats in het Odensehuis Zutphen, Martinetsingel 60, 7101 DT Zutphen.

Aanmelden Aanmelden kan via de gespreksleider Henri Knol, telefoon 06- 579 893 49 of email H.Knol@szmk.nl of via Rosalie Derksen van het Odensehuis, telefoon 06- 24954343 of email coordinator@odensehuiszutphen.nl

Meer informatie: https://www.odensehuiszutphen.nl/activiteiten/contactgroep-voor-mensen-met-beginnende-dementie  

Datum

01 apr 2020 - 31 dec 2022
Ongoing...
Categorie